Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Holmmark & Co.
CVR-nr. 34365342
Adresse: Hovedgaden 55, 8831 Løgstrup

E-mailadresse: info@holmmark.com
Telefonnummer: 28798320


Betaling

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.


Levering

VIGTIGT !!!!!
Kære Kunde
Tjek varen!

Det er altid modtageren der skal reklamere ved synlig transportskade.

Skriv IKKE under på modtagelse af en vare før der er tjekket om indholdet er intakt.

Såfremt en vare er modtaget med synlig transportskade og der er skrevet under på modtagelse uden anmærkninger, refunderer Holmmark & Co. IKKE de ødelagte varer.
Derfor sørg altid for at få en anmærkning fra fragtmanden ved transportskade!

Kontakt herefter Holmmark & Co.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Holmmark & Co.'s leverandører.

Holmmark & Co.sørger for levering med GLS eller Fragtmand (med mindre andet angives). Der tages forbehold for udsolgte varer.

Holmmark & Co. kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos de benyttede fragtfirmaer.

I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Holmmark & Co. naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer kan i enkelte tilfælde vare flere dage.

Holmmark & Co. kan uanset købets 'størrelse' desværre ikke levere fragtfrit.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@holmmark.com.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.)

 

Varens stand, når du sender den retur

 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Holmmark & Co.

Hovedgaden 55

8831 Løgstrup
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Holmmark & Co.

Hovedgaden 55

8831 Løgstrup
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Holmmark & Co. og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Som registreret hos Holmmark & Co., har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@holmmark.com
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@holmmark.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 5-9-2017